Ισπανικά

 

Piazza di Spagna – Roma

3

Venezia

2

Τα Ισπανικά είναι η δεύτερη διεθνώς γλώσσα επικοινωνίας. Είναι η επίσημη γλώσσα 20 χωρών και μιλιέται από 450 εκατομμύρια ανθρώπους.

  • Ταχύρυθμα τμήματα ενηλίκων με ευέλικτα προγράμματα σε ημέρες και ώρες της επιλογής σας.
  • Ολοκλήρωση των κύκλων σπουδών και απόκτηση πτυχίου γλωσσομάθειας της Ισπανικής γλώσσας DELE (A1 – A2 – B1  Inicial – B2  Intermedio - C1 – C2 Superior) σε σύντομο χρονικό διάστημα.
  • Ειδικός σχεδιασμός του προγράμματος σπουδών που αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τον χρόνο των ενηλίκων και σε σύντομο διάστημα τελειοποιεί την ικανότητα του σπουδαστή να κατανοεί και να παράγει προφορικό και γραπτό λόγο.
  • Επαφή με τον ισπανικό πολιτισμό, δορυφορικά προγράμματα, εκπαιδευτικό υλικό από το διαδύκτιο.
  • Εκπαιδευτικές εκδρομές στην Ισπανία.
  • Παιδικά τμήματα

Εύκολη και ευχάριστη εκμάθηση της ισπανικής γλώσσας και επίσημη πιστοποίηση με τα πτυχία DELE. Επιλέγοντας τα Ισπανικά ως δεύτερη ξένη γλώσσα τα παιδιά αποκτούν ένα ακόμα εφόδιο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

  • Οι εξετάσεις για τα πτυχία DELE  διοργανώνονται από το Πανεπιστήμιο της Σαλαμάνκα και το Instituto Cervantes, επίσημο διοργανωτή των εξετάσεων πιστοποίησης γλωσσομάθειας για την Ισπανική σε όλο τον κόσμο. Είναι πτυχία αναγνωρισμένα από το Ελληνικό κράτος, αλλά και από όλους τους φορείς στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου.

Το DELE A1 πιστοποιεί την στοιχειώδη γνώση (Acceso)   της Ισπανικής γλώσσας                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Το DELE A2  πιστοποιεί την βασική γνώση (Plataforma)
Το DELE Β1 (πρώην Inicial) πιστοποιεί την μέτρια γνώση (Umbral)                                                                                                                                    
Το DELE Β2 Avanzado (πρώην Intermedio) πιστοποιεί την καλή γνώση
Το DELE C1 Dominio Operativo Eficaz πιστοποιεί την πολύ καλή γνώση
Το DELE C2 Maestría (πρώην Superior) πιστοποιεί την άριστη γνώση.

Past papers – Προηγούμενα θέματα DELE

Χρήσιμες Διευθύνσεις:

Casa Batlló – Barcelona

5

Sagrada Familia – España

7

Who's Online

  • 0 Members.
  • 1 Guest.